Droomdoener

Er was eens een vrouw die op zoek was. Op zoek naar die ene oplossing. Op zoek naar dat ene antwoord. Op zoek naar iets wat haar kon helpen om van dat alsmaar knagende, onbestemde en vervelende gevoel af te komen. Ze deed cursus na cursus, bezocht coaches en deed verschillende opleidingen. Ze besloot om haar hart te volgen en te stoppen met haar baan. Ze wilde mensen op een heel diep niveau helpen en ze wilde geen seconde meer wachten. Maar toen dreigde een derde burn out haar leven binnen te stappen. Nu heb ik echt hulp nodig dacht ze. 

Er werd haar van alles verteld. Dit is hoe het werkt in je lichaam. Dit is hoe jouw ego werkt, dit is hoe de onvoorwaardelijke liefde werkt. Het waren mooie verhalen en ook nodig. Want ze herinnerden haar eraan hoe het leven werkte. Ze wist dit ook allemaal al voordat ze naar de aarde kwam. En ze voelde dat het klopte.

Maar eenmaal in haar kleine lichaampje werd alles verstopt. Toch werd er van alles gedaan om die herinneringen levend te houden.  Als klein meisje speelde ze graag met de engelen. Die gaven haar troost tijdens haar moeilijke jeugd. Ze speelde het liefste buiten in de natuur en verf en kinderhandjes waren de beste combinatie ooit. Ze kreeg regelmatig voorspellende dromen en voelde dat er meer was. Naarmate ze ouder werd, raakte die speelsheid en inzichten echter alsmaar meer en meer in de vergetelheid. Zelfs na twee burnouts bleven de herinneringen weg. Pas toen ze bij de derde burnout contact maakte met haar innerlijk kind en haar lichaam, kwamen er langzaam aan telkens meer herinneringen naar boven. Herinneringen over wat ze echt leuk vindt om te doen, wat creativiteit nou werkelijk is, vorige levens en over engelen. Ook dat ze heel erg blij wordt van kleuren en van magie! En over God en waarom ze ervoor had gekozen om naar de aarde te komen. En ook begreep ze nu waarom ze telkens in dezelfde patronen verviel, het moeilijk vond om nee te zeggen en waarom ze een ontzettend sterke wil heeft.

Uiteindelijk vond ze het antwoord in zichzelf.

Missie

Ik breng jouw authentieke creativiteit weer naar boven zodat jij je dromen echt kunt gaan doen.

Mijn naam is Ayala Elja Wibrich Kooistra, Teacher of Magic, Soulpainter, Fearlesscoach, Zangeres, Mama, Podcasthost en natuurlijk een Droomdoener!

Wil je meer van mijn eigen werk zien? Kijk dan op Ayalasart.com. Hier neem ik je mee wat er ontstaat als ik contact maak met de Bron en er via mijn schilderijen een beeld aan geef. 

Wil je graag persoonlijk kennis met mij maken? Dat kan via een vrijblijvend Droomgesprek, of kom naar één van mijn trainingen of workshops (zie aanbod). Ik ontmoet je graag!

 


                    “Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.”