Wat er gebeurd als je je dromen doet

Vorige week zondag mocht ik de opening doen van mijn allereerste expositie. Wow, dat was me toch spannend! Ik had het nog nooit gedaan. Geen idee wat ik moest verwachten. Komen er mensen? Zijn mijn schilderijen wel goed genoeg? Kan ik dit wel? Slapeloze nachten had ik er van! Uiteindelijk kan ik nu op alle vragen volmondig “ja” of “genoeg” antwoorden.
 
Het. Was. Geweldig!
 
Beweging en ruimte
Ik kon voelen dat er iets op zijn plek viel die dag. Een droom die uit is gekomen. Een verlangen vervuld. En wat heeft dat weer veel in beweging gezet! Er kwam de dag erna meteen een stuk heling op gang. Heling wat ging over dat ik me heel vaak schuldig voel, wanneer ik mijn grenzen aangeef. Een diep schuldgevoel waarin de wortel in het begin van mijn babytijd lag. Die mocht er nu eindelijk uit. Hierdoor is ruimte ontstaan. Ruimte om te voelen, ruimte om nieuwe dingen te zien en ruimte om heldere keuzes te maken.
 
Cursus Soulpainting
Eén van die keuzes is dat ik mijn cursus Soulpainting anders ga indelen. Ik ga vanaf 22 maart zes weekse cursussen geven. En iedere cursus krijgt een thema. Het thema voor de cursus van 22 maart is “grenzen”. Haha, en nee. Het is geen toeval! Er zijn meer mensen die moeite hebben met het voelen en aangeven van hun grenzen.
 
Uit je comfortzone
Waar je met “grenzen” ook aan kunt denken, is de grens van je comfortzone. Vaak heeft ons systeem een veilige zone ontworpen. Eentje die jou lijkt te beschermen. Echter als je in die zone blijft, sta je stil. Stap je er buiten? (Zoals ik heb gedaan met de expositie) dan ga je groeien! Dan ontstaat er uiteindelijk stroming, ruimte en ontspanning.
 
Praktisch   
De cursus begint 22 maart. En ik neem iedere keer het thema mee tijdens de meditatie. Daarna ontstaat er vanzelf wat er wil ontstaan. Dus je hoeft niet mooi te kunnen schilderen, het hoeft ook niet iets te worden en je hoeft al helemaal niks te doen met het resultaat. Het gaat hierbij echt om het ontspannen uiten van wat er in jou leeft. Voel je dat dit iets is voor jou? Kijk dan even hier voor meer info, voorwaarden en deelname.
 
De expositie alsnog ervaren?
En wil je zelf ook nog de expositie De Roze Draad bekijken? En ervaren wat het met jou doet? Hij hangt nog tot en met eind mei in EdanZ, Groningen. Je kunt hier dagelijks vrijblijvend naar binnen lopen. En voor een extra dimensie kun je via deze link de audiotour erbij aanzetten.

Veel plezier!
Liefs,
Ayala Wibrich
Droomdoener