Van angst naar vertrouwen

In de podcast die ik vorige week samen met Emile, Azalea en Avelien heb opgenomen vertel ik samen met deze vier mooie mensen over hoe ik omga met angst en hoe ik vervolgens mijn vertrouwen weer vind. Ik wil graag de belangrijkste sleutel nu alvast met je delen.
 
Dat is namelijk het doen.
 
Ondanks dat ik bang ben, doe ik het toch. Ondanks dat er superveel onzekerheden vast lijken te hangen aan waar mijn hart naar toe wil, ik doe het toch.
 
Voorbeelden
Ik heb bijvoorbeeld mijn baan opgezegd ondanks dat de inkomsten van mijn bedrijf nog niet toereikend waren, ik heb een opleiding gedaan die ik op dat moment niet kon betalen. Of ik geef mijn grenzen aan ondanks dat ik bang ben dat iemand wegloopt en nooit meer terug komt. 
 
De vonk blijft
Ergens is altijd een vonk van vertrouwen geweest. Ook al lijkt hij soms even weg te zijn. Als ik even vertraag en goed ga voelen, dan is hij er toch en hij zal er altijd zijn. Deze quote hangt al jaren op mijn toilet en is één van de allerbelangrijkste herinneringen aan liefde: 

“Vertrouwen is het grootste bewijs van liefde.” 

Soulpainting
Het is ook hoe ik mijn workshops Soulpainting geef. Ik vertrouw op mezelf dat ik intuïtief precies de juiste meditatie geef. Ik vertrouw op jou, dat je precies schildert, wat jij op dat moment nodig hebt. En zonder dat je “mooi” hoeft te kunnen schilderen of ergens anders aan moet voldoen. En ik vertrouw op Spirit dat ik precies door krijg wat ik je via het schilderij mag vertellen. Ik geef de workshop al ruim 4 jaar en tot nu toe heeft niemand er ooit naast gezeten.
 
Beleven
Wil je graag een keer beleven wat een workshop Soulpainting met je kan doen? Komende zondag wordt er een geweldige dag georganiseerd waarin we gaan ademen, onze stem gaan bevrijden, waarin jouw innerlijk vuur wordt aangewakkerd en waarin je Goddelijk geïnspireerd eten geserveerd krijgt. Naast al deze te gekke belevingen, mag ik aan jou het einde van de middag ook nog een workshop Soulpainting aanbieden! 

Wil je meer weten over dit evenement of meedoen? Kijk dan op leermensinstituut bij leeuwenpoort-Soul Adventure. Of bij het facebookevenement.
 
Podcast
Natuurlijk zijn er meerdere manieren om weer in je vertrouwen te stappen. Die kun je allemaal terugluisteren in de podcast die je hier op Spotify vindt. Of als je liever via de website luistert, kan dat via deze link. (Aflevering 38)

Veel plezier!

Liefs,
Ayala