Welk pad past bij jou?

 • Heb je behoefte aan iemand die jou ziet en die jou kan helpen?
 • Ben je klaar met onrust, angsten en dat gevoel van tekort?
 • Is het nu dan echt tijd voor jou?

Dan ben je hier aan het juiste adres!

Magisch Driepuntstraject

Is er één bepaald thema waar je even een duwtje bij nodig hebt? Dan past dit korte boosttraject bij je.
Het zorgt ervoor dat je door de blokkade heen breekt om jezelf te openen voor dat wat erachter ligt. Ik loop een korte periode met je mee en help je weer om in je vertrouwen te stappen zodat je weer verder kan.

Wat krijg je:

 • Je krijgt drie 1 op 1 sessies van mij met daartussen 2 korte bel of zoomsessies.
 • Dit traject duurt ongeveer 3 maanden.
 • Je krijgt nieuwe inzichten.
 • Meer vertrouwen.
 • Een boost zodat je weer verder kan.

Voel je dat dit wel eens bij je zou kunnen passen? Vraag dan vrijblijvend een Droomgesprek aan en dan kunnen we samen kijken of ik je kan helpen.


Gouden Jaartraining

Een jaar lang helemaal voor jou.
Een jaar lang loop ik met je mee.
Een jaar lang een commitment aan jezelf.

Het is tijd voor daadwerkelijke veranderingen lief mens.

Door een jaar lang de tijd te nemen, ontdek je de diepere lagen in jezelf en heb je de tijd om deze te helen en te integreren. We nemen rustig de tijd om te onderzoeken wat je anders zou willen, wat je dromen precies zijn en hoe je meer van het leven kan gaan genieten.

 • Hierdoor ga je meer kracht en vertrouwen voelen.
 • Ga je van tekort naar overvloed.
 • En ga je genieten!

In dit traject loop ik met je mee op jouw pad. Jouw pad naar je ware droom. Door mijn ervaring, intuïtie en kennis zie ik waar je staat en wat je nodig hebt. De trajecten zijn helemaal afgestemd op jou. Hierdoor kan het niet anders dan dat je gaat groeien en dat je veel beter in je eigen kracht komt te staan.

We gaan 1 op 1 samenwerken om jouw weer bij jezelf te brengen. Ik ga je leren hoe je dat zelf kan doen, zodat je na de coaching ook zelf weer verder kan. Want dat is eigenlijk ook de enige manier. Dat je zelf de stappen zet.

Ik leer je contact te maken met jouw innerlijk kind. Hij of zij is de basis van jouw aardse bestaan. We gaan ook veel contact maken met jouw lichaam. Die is namelijk ontzettend wijs en kan je veel vertellen over jezelf. En ik geef je daar waar nodig fysieke healings. Ik breng je wijsheid over hoe het ego werkt, meditaties, kennis van het lichaam en (indien nodig) issues uit vorige levens die nog dwars liggen.

In deze manier van coaching nemen we de tijd en gaan we echt de verdieping in en dan zal je leven ook daadwerkelijk veranderen. Ik ga je helpen om jouw manier te vinden die ervoor zorgt dat je je bewustzijn kan vergrootten, daardoor dichter bij jezelf komt en daarmee jouw buitenwereld automatisch mee verandert.

Wat krijg je:

 • Een jaar lang persoonlijke begeleiding van mij.
 • Ik leer je alles wat ik zelf ooit heb geleerd.
 • Handvatten en kennis zodat je zelf weer verder kan.
 • Inzichten over wie je werkelijk bent, wat je hier te doen hebt en wat je blokkades daar op zijn.
 • Meer zelfvertrouwen.
 • Meer rust.
 • Meer kracht.
 • Overvloed in plaats van tekort.
 • Individuele sessies van 1 tot 1,5 uur. Ook deze zullen ingedeeld worden naar behoefte.

Dit traject zorgt ervoor dat je blijft lopen op je pad. Dat je je angsten onder ogen komt en daardoor een veel bewuster en vrijer leven creëert. Het leven wat jij graag wilt! Ik ga jouw helpen ontdekken hoe je zelf kan blijven staan vanuit jouw eigen kracht.

Heb je interesse of wil je meer weten? Vraag dan vrijblijvend een Droomgesprek aan. Dan kunnen we samen kijken of ik je kan helpen.

Babette

Naar aanleiding van de worksop Soulpainting had ik nog een aantal vragen. Ik merkte dat Wibrich mij heel goed begreep en ik voelde mij gelijk vertrouwd bij haar. Ik zat al langere tijd niet lekker in mijn vel en wilde graag leren meer naar mijn gevoel te luisteren, los te laten en ontdekken wat ik wil in mijn verdere loopbaan. Ik heb vervolgens bij Wibrich een coachingstraject gevolgd. Ze heeft me ontzettend geholpen bij het verwerken van weggestopte pijn en verdriet en meer inzicht gegeven in datgene wat belangrijk is voor mij en wat mij energie geeft. Dit heeft ertoe geleid dat ik bewustere keuzes maak en met veel meer plezier naar mijn werk ga! Wibrich is een geweldig mens en als coach ontzettend geduldig, lief, warm, creatief, eerlijk en oprecht.

Janneke

Ik wist niet goed welke richting ik op wilde met mijn eigen leven. Mijn levenslust en levensvreugde waren ver te zoeken. Ik was erg moe, inspiratieloos en vond mijn leven alles behalve bevredigend. En toen….kwam ik Wibrich tegen en intuïtief voelde ik dat ik bij haar op de juiste plek zou zijn. De combinatie coachen en schilderen (Soulpainting) sprak mij erg aan. De workshops zorgden voor het gevoel van thuiskomen 😊 en het coaching traject heeft ervoor gezorgd dat ik weer positief ben, en me gemotivereerd voel. Ik voel weer RUIMTE en levenslust! Lieve Wibrich, dank je wel voor alles. Ik vind jou een wijze, inspirerende en betrouwbare vrouw die haar gave inzet om jou oprecht te willen helpen, in je eigen tempo en vanuit je eigen kracht en bewustzijn.

Voor meer ervaringen, klik hier.


Droomacademie

De Droomacademie is een (voornamelijk) offline programma van 9 maanden waarin jij je creativiteit ontdekt en waarin je leven weer gaat stromen. Je ontdekt wat jouw ware dromen en verlangens zijn, zodat je mag gaan doen wat jij hier werkelijk op aarde te doen hebt. Dat doe je niet alleen, maar samen met een vaste kleine groep vrouwen.

Ben je nieuwsgierig naar deze reis? Lees dan hier even verder:


Wie ben ik en hoe werk ik?

Mijn naam is Ayala Wibrich Kooistra. Ik ben gek op kleur en pas dat graag toe in mijn manier van schilderen en in de workshops die ik geef. Daarnaast ben ik moeder van twee prachtige dochters, ik maak muziek en ik help mensen om hun dromen waar te maken, zodat ze mogen gaan doen waarvoor ze hier zijn. Ik doe dit door de creativiteit aan te wakkeren en zo de ware dromen en verlangens weer naar boven te laten komen.

Ik heb zelf inmiddels jaren ervaring van innerlijk (kind) werk doen. Mijn bewustzijn is daardoor enorm gegroeid. Door de combinatie van een groot bewustzijn en werken vanuit de connectie met Spirit, kan ik een zuivere connectie met jou maken. Verder heb ik heb een opleiding innerlijk kind werk gedaan en veel ervaring met het geven van healings, workshops en begeleiden van mensen op hun pad. Alles wat ik heb geleerd, geef ik weer door aan jou. Zodat jij weer in jouw eigen kracht komt te staan, zodat jij mag gaan doen waarvoor je hier bent en volop van het leven kunt genieten!

Je kunt meer over mij lezen in mijn persoonlijke blogs of onder het kopje Ayala.

“Van Dromen naar Durven naar Doen”