workshop soulpaintingWorkshop Soulpainting

Ontdek je talent!

Het maakt niet uit of je mooi kan schilderen of niet, hoe oud je bent, of je creatief bent of je een man of een vrouw bent, wat voor werk je doet, hoe je in je vel zit en of je antwoorden zoekt ja of nee. Jouw schilderij heeft je altijd iets te vertellen.

Intuïtief schilderenDeze workshop is dus ook voor jou.

Ik breng je naar een diepere en onbewuste laag van jezelf. Door vanuit die laag te schilderen, ontstaat er ruimte in jezelf en het doek laat jou zien wat er in die ruimte zit. Je heelt jezelf met schilderen, met creëren. Door iets te creëren ontstaat er weer een flow. Je vindt hiermee antwoorden, creativiteit en ontspanning.

Je kan met kwasten gaan schilderen, je handen gebruiken of je voeten. Het maakt niet uit hoe je het doet en wat je maakt. Het belangrijkste is dat je het vanuit je ziel gaat doen. Op een laagdrempelige manier zorg ik voor ontspanning, en vanuit die ontspanning laat je de kleuren en de kwasten het werk doen. En natuurlijk begeleid ik jou tijdens de hele workshop in dit proces.

Aan het einde van de workshop heb je de mogelijkheid om een reading van je eigen schilderij te krijgen. We nemen dan de tijd om de schilderijen met elkaar te bespreken. Doordat je vanuit een ontspanning schildert komen er bewust of onbewust dingen naar boven die ik uit jouw schilderij kan halen en die je helpen inzicht te krijgen in welke talenten jij hebt en welke blokkades daar een grote rol in spelen. En daarmee welke stappen jij nu mag gaan zetten. Na honderden mensen hiermee geholpen te hebben kan ik inmiddels zeggen dat ik een expert ben in het lezen van schilderijen. En ik kan je ook vertellen dat jij tijdens deze workshop exact krijgt wat je op dat moment nodig hebt. Het is op een magische wijze transformerend.

Wat krijg je

 • Een 3 uur durende workshop inclusief gebruik van alle aanwezige materialen.
 • Onbeperkt thee drinken met een ruime keuze uit verschillende soorten thee.
 • Een schaal ruim gevuld met de lekkerste hapjes.
 • De gehele workshop persoonlijke begeleiding van mij.
 • Een gezellige tijd met diepgang, ontspanning en inzichten.
 • En jouw doek krijg je als mooie herinnering natuurlijk mee naar huis.
 • Een reading die je weer een flinke stap verder helpt in je persoonlijke ontwikkeling waardoor je leven gaat veranderen.

De locatie van de workshop: Edanz of de Wiershoeck in Groningen.

Doordat je iets creëert vanuit je hart en ziel, uit jij je onbewuste blokkades, waardoor er heling, meer ruimte en een groter bewustzijn in jouzelf ontstaat.

Je investering:
De kosten voor deze 3 uur durende workshop is 99 euro. Inclusief alle materialen, persoonlijke begeleiding, heerlijke hapjes en zoveel thee als je wilt.

lekkere hapjes

Tjitske

Ik zag Soulpainting voorbij komen en voelde dat ik deze workshop nu even nodig had. Ik stond op een punt in mijn leven dat ik niet meer goed wist waar ik naar toe wilde. En met vragen liep als: is dit het nou? En wat wil ik eigenlijk?Ik heb toen besloten om lekker voor mezelf te kiezen en het gewoon te doen. En ik heb er geen moment spijt van gehad! Ik heb een fantastische avond gehad waarin ik meer inzicht in mezelf heb gekregen, rustiger ben en een prachtig schilderij mee heb genomen naar huis wat als een anker fungeert voor mij. Een herinnering in waar ik naar op zoek ben.Wibrich is heel prettig in de omgang. Ze laat je veilig en op je gemak voelen zodat het ook veilig is om bij je gevoel te komen. Ze is spiritueel maar ook down to earth. Ook vond ik het erg prettig om het in een groep te doen. Er was veel herkenning en daardoor voelde het erg veilig. Zeker een aanrader!

Wil je meer ervaringen lezen? Klik dan hier

Heerlijke theeWaar heb je misschien nog niet aan gedacht?

 • Dat je dit prima voor een vriendinnen of (vrienden)uitje kan doen.
 • En wat dacht je van een bedrijfsuitje? Perfect voor je teambuilding.
 • Of een babyshower? Ik maak er graag samen met jullie een mooi feest van!

Eerstvolgende data volwassen Soulpainting:
Zaterdag 15 oktober van 11:00 tot 14:00 uur (Wiershoeck) (nog 3 plek beschikbaar)
Zaterdag 29 oktober van 11:00 tot 14:00 uur (wiershoeck) (nog 1 plek beschikbaar)
Zaterdag 12 november van 11:00 tot 14:00 uur (wiershoeck) (nog 6 plek beschikbaar)
Zaterdag 26 november van 11:00 tot 14:00 uur (wiershoeck) (nog 4 plek beschikbaar)
Zaterdag 10 december van 11:00 tot 14:00 uur (wiershoeck) (nog 6 plek beschikbaar)

Heb je al een groepje van minimaal 4 personen waarmee je samen zou willen komen? Dan kan je ook een speciale aanvraag doen bij mij om een datum in te plannen.

Per workshop heb ik plek voor 6 mensen.

Let op!
Het is belangrijk dat je ieder persoon apart inschrijft met naam en e-mailadres.

Klaar om de magie haar werk te laten doen?

Ja, ik wil Soulpainten!

Cursus Soulpainting

Je kunt vanaf nu ook naast een eenmalige workshop, een cursus Soulpainting doen. Hier vind je meer informatie.

Kidssoulpainting

Lekker uit je hoofd en heerlijk iets maken zonder dat het iets hoeft te worden. We leren het vaak af als we kind zijn. Het moet altijd iets worden, of ergens aan voldoen. Met de workshop KidsSoulpainting help ik kinderen om vanuit hun ziel te schilderen. Wat heel makkelijk is, omdat kinderen vaak nog zo open staan. Door middel van een korte (beweeg)meditatie komen de kinderen meer in hun lijf (en dus uit hun hoofd). Daarna mogen ze kwasten en vingers gebruiken om lekker te kliederen. Het hoeft niets te worden en alles mag. En het mooie is dat er hierdoor allerlei onbewuste talenten, blokkades en behoeftes naar boven komen. Voor de ouders die dat dus interessant vinden kan ik een reading toepassen op het schilderij. Ik kan je vertellen waar jouw kind staat, wat de behoeftes zijn en welke blokkades er spelen. De workshop is bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar.

Dit is wat je krijgt:

 • De workshop duurt 2 uur.
 • Er staat wat lekkers klaar om te snoepen en een kan met limonade.
 • Een reading van het schilderij waarin jouw kind onbewuste blokkades, verlangens en behoeftes laat zien.
 • Persoonlijke begeleiding van mij.
 • Een meer ontspannen kind.
 • Het doek krijgt jouw kind natuurlijk mee naar huis als mooie herinnering.

Kosten:
19 euro zonder reading
29 euro met reading

Locatie: Edanz

Data Kidssoulpainting:
Datum volgt binnenkort.

Ja, mijn kind wil Soulpainten!