Workshop Soulpainting | Cursus Soulpainting | 1 op 1 Trainingen

Workshop Soulpainting

Zoek je naar een bepaald antwoord of talent?

Of heb je gewoon zin om lekker creatief en toch met diepgang aan de slag te gaan? Samen met een paar vriendinnen een paar uur gezellig schilderen onder het genot van heerlijke thee en lekkere hapjes. Elkaar op een andere manier leren kennen.

Of gewoon omdat je houdt van een stuk diepgang, nieuwsgierig bent en eens wat anders wilt.

Dan is de creatieve en ontspannen workshop Soulpainting wat voor jou. Deze workshop intuïtief schilderen zorgt ervoor dat je weer een stap vooruit kan zetten in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Ja, ik wil meer weten


Cursus Soulpainting

  • Iedere week lekker jezelf uiten via het doek.
  • Iedere week prachtige dingen maken die niet “fout” kunnen gaan.
  • Iedere week een moment om even helemaal bij jezelf te komen.

Of je het nou doet omdat je het gewoon leuk vindt, of omdat je vast zit in jezelf, of omdat je meegesleurd bent door een vriend of vriendin? Dat maakt allemaal niet uit. Door intuïtief te schilderen, wordt er altijd iets geheeld. En hoe heerlijk is dit als je dat iedere week mag doen? In een kleine groep van maximaal 10 deelnemers waarin je elkaar ook kunt ondersteunen.


1 op 1 Trainingen

Tijdens de 1 op 1 trainingen loop ik met je mee op jouw pad. Jouw pad naar je ware dromen. Door mijn ervaring, intuïtie en kennis zie ik waar je staat en wat je nodig hebt.

We gaan 1 op 1 samenwerken om jou weer bij jezelf te brengen om je weer in je kracht te zetten. Ik ga je leren hoe je dat zelf kan doen, zodat je na de training ook zelf weer verder kan. Want dat is eigenlijk ook de enige manier. Dat je zelf de stappen zet.

Ik bied 3 soorten 1 op 1 trainingen aan. Klik op de knop voor meer info.

“Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen”