Jij bent belangrijk

Ik blijf maar vertellen hoe ongelooflijk belangrijk het is om jezelf te zijn en dat te blijven uiten. Om creativiteit toe te staan. Om meer van jouzelf te maken. Jij bent belangrijk!
 
Blokkade
Er zijn 1000 en 1 manieren voor om jezelf te laten zien. Voor mij is dat vooral schilderen, (liedjes) schrijven en zingen. Als ik bezig ben iets te maken, dan stroomt het. Ook al lijkt dat soms niet zo! Dan kom ik een blokkade in mezelf tegen waar ik even doorheen mag. Dan mag ik even zakken in wat ik voel, het aankijken en dan komt er vanzelf een moment dat ik weer verder kan.
 
Rots in de rivier
Maar die blokkade kun je alleen maar zien en helen als je de boel laat stromen. Alsof je even een rots tegenkomt in de rivier. En die rots kom je alleen maar tegen als je in het bootje stapt. Zolang je aan de kant blijft staan, sta je stil en kom je nergens. En dat is niet waarvoor je hier bent. Je bent hier om meer te maken van wie je echt bent. Wat dan ook maar jouw manier is. En ja, dat vergt moed en doorzettingsvermogen. Maar oh lala! De vreugde, liefde en lichtheid die dan je leven binnenstromen zijn van onschatbare waarde. En ik spreek uit eigen ervaring.   
 
Hoe is dat voor jou
Sta jij aan de kant?
Of zit je al in je boot?
En wat is jouw unieke levensstroom?
 
Expositie  
Komende zondag 6 maart laat ik een aantal van mijn unieke levensstromen zien in mijn allereerste expositie. Je bent welkom om mee te genieten tijdens de Roze Draad experience! Meer informatie vind je op www.ayalasart.com
 
Zelf iets maken?
En wil je graag zelf een paar prachtige exemplaren maken? Ik heb weer nieuwe data ingepland voor een workshop Soulpainting en de cursus loopt ook nog steeds. Meer info vind je onder de linkjes. 
 
KidsSoulpainting
Ook voor kinderen vind ik het belangrijk dat ze zichzelf helemaal op hun eigen manier kunnen uiten en daarvoor heb ik komende zaterdag een workshop gepland staan. Er is nog plek! Kijk hier voor meer info.
 
Jouw kleuren
Tot slot. Laat je niet tegenhouden door een rots, of door de angst om tegen een rots aan te botsen. Maar leef je leven en laat jezelf, jouw kleuren, maar zien. Nu is de tijd!
Liefs,
Ayala Wibrich
Droomdoener