Iedereen verstaat energie

Afgelopen dinsdag was er, tijdens de cursus Soulpainting, een Hongaarse vrouw die goed Nederlands kon spreken en verstaan. Ze had haar moeder op bezoek en gevraagd of die ook mee kon doen. Haar moeder sprak alleen geen Engels en Nederlands, of dat een probleem was?

Zeker niet! Als jij kan vertalen indien nodig, dan is ze van harte welkom.
Dus zo gezegd, zo gedaan.

Diepe meditatie
We begonnen met de meditatie en ik voelde aan alles dat we meteen heel diep gingen. Ik werd gevraagd om in het hart Moeder Aarde te verbinden met Vader Zon. Oftewel de Aarde met de Hemel. Na deze diepe meditatie ging iedereen lekker aan de slag met schilderen.

Ontspanning
Kloddertje hier, kloddertje daar. Het was merkbaar dat iedereen helemaal in het gevoel zat. Door de diepe rust en ontspanning zag ik al prachtige schilderingen ontstaan.

In de kerk
Ik check tijdens het schilderen altijd even hoe het met iedereen gaat. En toen de Hongaarse moeder aan de beurt was, vertelde ze dat ze tijdens de meditatie het gevoel had dat ze achter in een kerk zat. Terwijl ze er helemaal niks van had verstaan. (Haar dochter had haar ook niet verteld waar de meditatie over ging.)

Stil van binnen
Het beeld van de kerk vond ik al prachtig, maar toen ik aan het einde van de cursus haar complete schilderij zag, werd ik helemaal stil van binnen.
Ze had de Aarde met de Hemel verbonden door middel van een boom.

Wauw…..

Het gaat niet om de woorden
Het gaat dus niet over welke woorden je gebruikt, maar welke intentie er achter de woorden zit. Het draait echt om energie. En iedereen verstaat energie.

Soulpainting
Wil je ook meedoen met deze magische cursus? Je kunt nog steeds instappen. Of doe je liever een keertje een workshop mee? Ook heb ik voor kinderen een workshop ingepland. Het is de laatste dit jaar en deze vindt plaats op 27 november. Voor ieder wat wils. 😉 Klik op de linkjes voor meer info en data.

Ik zie je graag!

Liefs,
Ayala Wibrich
Droomdoener