levensveranderaar

Hoe zou jij mij noemen? Fearlesscoach, lifecoach of toch levensveranderaar?

Ik loop het kleine kamertje binnen en zie de massagetafel met de knaloranje handdoeken al op mij wachten. Ik krimp een beetje in elkaar, omdat ik weet wat er zo gaat gebeuren… Nadat ik mij ontdaan heb van overbodige kledingstukken, ga ik op de tafel liggen. “Hoe voelen je schouders nu?” vraagt mijn fysio. “En hoe is het met deze plek?” Ze drukt op de plek tussen mijn schouderbladen. Ik kon niet voorkomen dat er een gesmoorde “auw” naar boven kwam. “Ha! Daar gaan we eens even wat aan doen!” zegt ze met een net iets te vrolijke stem. Terwijl ze me aan het masseren is vraagt ze: “Zeg Wibrich, wat voor werk doe jij ook al weer?” “Ik heb een eigen onderneming” antwoord ik. “Oh, wat leuk! In wat?” “Ik help vrouwen hun angsten te overwinnen zodat ze hun dromen kunnen gaan doen.” zeg ik. “Dus je bent een soort van coach?” “Eh ja, maar dan wat specifieker en net een beetje anders. Het woord coach vind ik zo’n algemeen woord.” “Ok, hoe zou jij jezelf dan in één woord het beste kunnen omschrijven?” vraagt mijn fysio.

Duidelijkheid

Tja, dat was zeker niet de eerste keer dat deze vraag aan mij werd gesteld.
Lifecoach, trainster, levensstrateeg, coach, levenscoach, levensveranderaar, meefietser? Of misschien fearlesscoach, angstcoach, angstentemmer of loslaatcoach? Welk woord past het beste bij mij? Want dat is toch graag wat de media en de mensen willen weten. Mensen vinden het fijn om iets in een hokje te hebben zodat het duidelijk is. Echter vind ik het ook fijn om anders te zijn dan de rest, omdat ik ook anders bén dan de rest. Ik ben namelijk een expert in het overwinnen van angsten. En ik heb daar mijn visie, mijn zienswijze en mijn eigen methodes voor.

Mijn visie

Ik wil graag vrouwen helpen die vast zitten in hun leven, die niet meer weten wat ze willen. Die voelen dat er meer is maar niet precies weten hoe en wat. Ik zie vaak dat ze prachtige en hoopvolle dromen hebben maar dat al hun angsten en overtuigingen die dromen uit elkaar doen spatten. Mijn missie is om die angsten uit de weg te ruimen zodat ze hun dromen echt durven te doen!

Hoe?

Ik help mijn klanten op verschillende manieren. Bijvoorbeeld met behulp van opdrachten, meditaties en boeken lezen. Alles om jou dat inzicht te geven, zodat jij kan zien wat er precies aan de hand is en wat jij nodig hebt. Wat ik zelf ook een hele fijne manier vind, is het gebruik maken van Soulpainting. Dit houdt in dat je door middel van kleuren en vormen de blokkades van jezelf visueel kan maken. Het helpt zo veel als je echt een beeld voor je hebt en het is nog eens leuk om te doen ook! Ik wil dat vrouwen op een gegeven moment inzien welke kant ze op moeten. Dat ze zelf hun kracht en hun doel gaan vinden. Want dat kunnen ze! En ik ben er om op dit stukje levenspad mee te lopen.

Als je dit hebt gelezen, hoe zou je mij dan willen noemen? Hoe zal ik mijzelf de volgende keer noemen als ik weer naar de fysio ga? Heb je enig idee? Ik zou het tof vinden, en je zou mij echt helpen, als je dit even in een reactie of email laat weten. 😊 Alvast heel erg bedankt!

Geniet.

Liefs,
Wibrich
Droomdoener