Gratis Creativiteitsbooster

Wil je iedere twee weken een healing ontvangen om jouw Creativiteit weer te laten stromen? Ik maak contact met Spirit en vraag om inzichten en heling. Deze inzichten zorgen ervoor dat jij weer verder kunt. Dat je kunt blijven groeien en dat het blijft stromen.

Wat houdt creativiteit in?
Creativiteit is niks meer dan méér maken van jezelf. Van datgene wat er op dit moment in jou leeft: bijvoorbeeld emoties, blokkades, of ideeën. En iedereen is creatief op zijn of haar eigen manier. Creatief in het bedenken van oplossingen, of in het maken van muziek, in het maken van schilderijen, in de manier van (om)denken, van het maken van video’s of schrijven. Bedenk het maar, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Ieder mens is een creatiewonder.
Ieder mens creëert.
Creativiteit zorgt voor stroming.

En iedereen heeft een eigen authentieke manier om creatief te zijn.

Door middel van deze creativiteitsbooster, krijg je inzichten in waar het op dit moment vastloopt bij jezelf, wat je nog mag gaan doen en krijg je een healing.

Wat kan je ervaren?
Het kan zijn dat je tijdens de healing bepaalde emoties voelt, tintelingen of druk op bepaalde plekken in jouw lichaam of dat er ineens inzichten binnen komen. Vaak hebben mensen na de healing een vrijer gevoel en ideeën over wat hun volgende stap mag zijn. Er is meer helderheid en rust.

Wat moet je doen?

Helemaal niks. Je hoeft je alleen maar in te schrijven via deze link. Je krijgt dan van mij een mail met het tijdstip van de eerstvolgende healing. Iedere twee weken vindt er een healing plaats.

Op het tijdstip van de healing kan het fijn zijn als je even rust neemt. Maar als dat niet lukt, is het ook niet erg. De healing werkt sowieso door.

Goed om te weten
De healing duurt 15 minuten en is vooral een energetische boost voor jouw creativiteitsbewustzijn. De healing vindt op afstand plaats en is dus niet online. Wel is het belangrijk om na de tijd even een glas water te drinken.

Verslag
Als de healing plaats heeft gevonden, dan krijg je van mij een mail met daarin een verslag van wat ik gezien heb en eventueel een advies of een oefening.

Het is gratis. En als je je er niet meer tot aangetrokken voelt, ben je vrij om je op ieder moment uit te schrijven.

Doe je mee?

Het kan zomaar zijn dat het je leven veranderd. 😀

Wie is Ayala?
Ik ben een Teacher of Magic en ik help mensen om hun dromen waar te maken, zodat ze datgene kunnen doen waarvoor ze hier op de aarde zijn gekomen. Ik doe dat onder anderen door hun creativiteit weer een boost te geven.

Na jaren van zelfontwikkeling, het geven van honderden workshops en het coachen van honderden mensen ben ik inmiddels een expert geworden in het vrijlaten van creativiteit. Door mijn eigen ontwikkeling, maak ik niet alleen rechtstreeks contact met mijn klanten, maar ook via Spirit. Ik krijg inzichten in waar de klant staat en wat hij of zij nodig heeft. Kijk voor meer info bij Ayala.