Ervaringen

Jessica

In de periode voor de workshop ging het niet geweldig met mij. Ik kwam net uit een crisis, was erg zoekende en zat eigenlijk vast in mezelf. Ik zag de workshop voorbij komen en al mijn toeters en bellen werden aangezet: dit moet ik doen. De workshop was echt een keerpunt in mijn leven. Er werd me zo veel meer duidelijkheid gegeven over mezelf. Ik kan nu mezelf meer toestaan in alles wat ik ben. Ik kan mijn vrouwelijkheid meer erkennen, ik zit in een (positieve) stroomversnelling en ik trek me veel minder aan wat anderen van me vinden. De sfeer was heel warm en gezellig, er stonden lekkere hapjes klaar, de ruimte was sfeervol en de groep niet al te groot. Wibrich is een zachte, warme en intuïtief sterke vrouw waardoor je je heel snel op je gemak voelt. Ze heeft veel kennis en begeleid je goed door de workshop heen. Ik zou iedereen zeker deze workshop willen aanraden. Als ik van te voren had geweten wat het voor mij heeft gedaan, zou ik zeker het driedubbele hebben betaald.

Greetje

Ik had besloten deze workshop als kadootje aan mezelf te geven. Ik had zin om het creatieve pad op te gaan en toen kwam “toevallig” de workshop Soulpainting voorbij. Het was een hele waardevolle avond die voorbij vloog! De groep voelde heel prettig en harmonieus ook al kende ik niemand. Wibrich komt heel rustig en prettig over. De meditatie was erg fijn en de reading heel bijzonder en waardevol. Het paste goed bij mijn proces om bewuster te leven en meer tijd te nemen voor mezelf.

Tjitske

Ik zag Soulpainting voorbij komen en voelde dat ik deze workshop nu even nodig had. Ik stond op een punt in mijn leven dat ik niet meer goed wist waar ik naar toe wilde. En met vragen liep als: is dit het nou? En wat wil ik eigenlijk?Ik heb toen besloten om lekker voor mezelf te kiezen en het gewoon te doen. En ik heb er geen moment spijt van gehad! Ik heb een fantastische avond gehad waarin ik meer inzicht in mezelf heb gekregen, rustiger ben en een prachtig schilderij mee heb genomen naar huis wat als een anker fungeert voor mij. Een herinnering in waar ik naar op zoek ben.Wibrich is heel prettig in de omgang. Ze laat je veilig en op je gemak voelen zodat het ook veilig is om bij je gevoel te komen. Ze is spiritueel maar ook down to earth. Ook vond ik het erg prettig om het in een groep te doen. Er was veel herkenning en daardoor voelde het erg veilig. Zeker een aanrader!

Marjon

Ik zag toevallig de workshop voorbij komen en het sprak me meteen aan. Wat een leuk idee! Iets waar ik zelf niet snel aan zou denken. Ik vond het erg leuk om op een creatieve manier met jezelf bezig te zijn. Het was echt even een kadootje voor mezelf. De sfeer was gemoedelijk en gezellig doordat je het in een groep doet. Wibrich is enthousiast, ze pakt het goed op en laat je meteen op je gemak voelen. Dikke pluim voor jou Wibrich!

Dienke

Mijn schilderij hangt in de kamer. Als ik er naar kijk dan wordt ik er blij van! Het brengt fleur in mijn leven. Ondanks dat er ook boosheid en verdriet is, is dit er ook. Het ging een beetje op en neer in mijn leven. Ik was zoekende en toen ik de worskhop Soulpainting voorbij zag komen leek het goed aan te sluiten op mijn proces. Ik heb een fijne tijd gehad. Het was laagdrempelig, ik kon het allemaal laten gebeuren en voelde me erg op mijn gemak. Wat ik ook erg belangrijk vond, was dat er geen eisen werden gesteld. Alles wat je maakte was goed, alles wat er kwam was goed. Ik zou deze workshop echt aanraden.

Cindy

Ik had zin om iets creatiefs en nieuws te doen toen ik de workshop Soulpainting voorbij zag komen. Ik besloot om dit kadootje aan mezelf te geven en ben een avondje komen schilderen. Ik vond het erg leuk en ontspannend om te doen. Het was erg bijzonder en inspirerend. Wibrich is warm, respectvol en duidelijk. Er was een warm welkom, fijne muziek en heerlijke hapjes. Ik zou de workshop zeker aanraden!

Iris

“Voordat ik bij Wibrich kwam was het alsof ik in een storm leefde. Loslaten was verliezen. Vasthouden was krampachtig en geforceerd. Het VIP-traject heeft mij heel veel gebracht, het was een soort veilige haven op een stormachtige zee. Het gaf voor mij een beginpunt van een proces. Het heeft mij rust, inzicht en bovenal een ander perspectief gebracht. Als ik door was gegaan zoals ik deed dan zou er zeker lichamelijke en geestelijke schade zijn ontstaan. Wibrich is doelgericht, prettig, inzichtgevend en warm. Dank je wel! “

Babette

Naar aanleiding van de worksop Soulpainting had ik nog een aantal vragen. Ik merkte dat Wibrich mij heel goed begreep en ik voelde mij gelijk vertrouwd bij haar. Ik zat al langere tijd niet lekker in mijn vel en wilde graag leren meer naar mijn gevoel te luisteren, los te laten en ontdekken wat ik wil in mijn verdere loopbaan. Ik heb vervolgens bij Wibrich een coachingstraject gevolgd. Ze heeft me ontzettend geholpen bij het verwerken van weggestopte pijn en verdriet en meer inzicht gegeven in datgene wat belangrijk is voor mij en wat mij energie geeft. Dit heeft ertoe geleid dat ik bewustere keuzes maak en met veel meer plezier naar mijn werk ga! Wibrich is een geweldig mens en als coach ontzettend geduldig, lief, warm, creatief, eerlijk en oprecht.

Janneke

Ik wist niet goed welke richting ik op wilde met mijn eigen leven. Mijn levenslust en levensvreugde waren ver te zoeken. Ik was erg moe, inspiratieloos en vond mijn leven alles behalve bevredigend. En toen….kwam ik Wibrich tegen en intuïtief voelde ik dat ik bij haar op de juiste plek zou zijn. De combinatie coachen en schilderen (Soulpainting) sprak mij erg aan. De workshops zorgden voor het gevoel van thuiskomen 😊 en het coaching traject heeft ervoor gezorgd dat ik weer positief ben, en me gemotivereerd voel. Ik voel weer RUIMTE en levenslust! Lieve Wibrich, dank je wel voor alles. Ik vind jou een wijze, inspirerende en betrouwbare vrouw die haar gave inzet om jou oprecht te willen helpen, in je eigen tempo en vanuit je eigen kracht en bewustzijn.

Hanna

Ik heb de Soulpainting VIP gevolgd bij Wibrich. Het was een heerlijke dag met lieve mensen om me heen in een prachtige omgeving en even niks aan je hoofd, behalve mezelf. De Soulpainting die ik had gemaakt liet mij zien: hé, dit ben ik! En ik mag mijn zoon meer loslaten en daarmee ruimte creëren voor wat ik zelf wil. En ook voor wat ik niet meer wil. En dat is bijv. mijn oude baan. Ik heb deze inmiddels opgezegd en ben net begonnen bij mijn nieuwe werkplek! En ik zag ook dat ik meer tijd voor mezelf mag nemen door lekker te gaan wandelen in de natuur bijvoorbeeld. Ik kijk weer vooruit en vertrouw dat er nog vele mooie en bijzondere dingen op mijn pad komen. Wibrich, bedankt voor deze dag. Het was er eentje met een gouden randje!

Vrouw

Ik vind het moeilijk om mijn weg te kiezen, veel last van die eeuwige twijfel. Vind ik dit nog wel leuk, doe ik het wel goed? Ik wil meer naar mijn gevoel luisteren en de workshop Soulpainting leek daar goed bij aan te sluiten. Het voelde goed, dus ik had me al heel snel aangemeld. En daar heb ik geen spijt van gehad! Het was fijn om dit om groepsverband te doen. Leuk om nieuwe mensen te leren kennen en ook om te ontdekken dat er veel meer mensen zijn met dezelfde problemen. De workshop heeft me veel inzichten gegeven in mezelf en mijn patronen. Ik mag er meer op vertrouwen dat mijn gevoel klopt. Wibrich is een leuk, open en spontaan mens. Ik sluit niet uit dat ik niet nog een keer kom soulpainten!

Samantha

Ik zocht een leuk kadootje voor mijn moeder en vond deze workshop bij ons beide goed passen. We zaten alle twee in een roerige periode en hadden wel behoefte aan wat ontspanning. De workshop heeft mij bevestiging gegeven in waar ik al mee bezig was. Het heeft me hierdoor nog meer vertrouwen gegeven in mezelf. Het was mooi om te zien hoe ik van binnen naar buiten ben gegaan en hoe ik dat nog meer mag uitdragen in mijn dagelijks leven! Wibrich is een leuke vrouw. Ze is vrolijk, rustig en ze is heel zuiver.  als jij meer bewust wilt zijn van wat je voelt en wat er in je (onbewuste) omgaat zodat je dit naar buiten kunt brengen en kunt laten zien, raad ik je deze workshop zeker aan!

Liane

Ik ben de workshop Soulpainting gaan doen omdat het mij interessant leek om te kijken of ik nog creatief kon zijn. En ik zat een beetje vast in mijn leven en het leek me fijn om even uit mijn hoofd te gaan. Na de workshop ben ik positiever gaan denken. Als ik naar mijn schilderij kijk wordt ik er vrolijk van en kan de kracht voelen die het schilderij uitstraalt en wat ik dus ook uitstraal. Ik zou deze workshop zeker willen aanraden! Wibrich is een fijn en warm persoon. Ze is rustig, staat open voor veel dingen en ik voelde me heel welkom. Er waren ook nog eens heerlijke lekkernijen waardoor het plaatje helemaal compleet werd.

Jenneke

De workshop Soulpainting was een geweldig onderdeel in mijn proces. Er kwam een spannende periode voor mij aan en ik was erg aan het zoeken naar wat ik nu wil en wie ik eigenlijk ben. De workshop zag ik voorbij komen en het klopte. Dit moest ik doen. Ik heb echt staan dansen van plezier! Lange tijd na de workshop heeft het schilderij nog in de kamer gestaan om mij te herinneren aan wat ik moest weten.

Gerda

Op het moment dat ik de workshop voorbij zag komen op Facebook was ik onderweg naar een nieuwe fase. Een fase waarin ik mezelf wilde ontdekken: wie ben ik en wat wil ik? Intuïtief voelde deze workshop heel goed en dus ben ik het avontuur aangegaan. Toen ik na de workshop naar huis ging, was ik vervuld van rijkdom! Doordat je onbewust een diepere laag in jezelf aanboort, kun je nog meer van jezelf zien. Het schilderij staat op de kast om me hier dagelijks aan te herinneren. Wibrich liet me heerlijk in mijn eigen bubbel bewegen. Ze is precies op de juiste manier aanwezig, lekker makkelijk en zorgde voor de comfort die ik nodig had. De hapjes waren een goede aanvulling omdat deze ervaringtoch energie kost . Een echte aanrader!!

Denise

Ik vond het heerlijk om te soulpainten! Even niet hoeven nadenken en vooral ook loslaten dat het perfect moet zijn. Alleen maar lekker bezig zijn vanuit jezelf. Ik zat in een zware periode, er gebeurde van alles in mijn leven en ik had dringend de behoefte om echt iets voor mezelf te doen. Dus deze workshop kwam als geroepen! Wibrich begeleid je heel goed door het proces heen. Ze geeft je alle ruimte, is rustig en spreekt vanuit haar gevoel. Ook van de meditatie heb ik erg genoten.

Vrouw 32 jaar

Ik zat al een hele tijd niet zo lekker in mijn vel en was erg zoekende. Ik had de flyer van de workshop Soulpainting gezien en dacht: misschien moet ik dat maar eens proberen. Lekker kliederen en even iets voor mezelf. En daar heb ik geen moment spijt van gehad! Voor het eerst sinds tijden hoefde ik even nergens aan te denken. Alleen maar een beetje kliederen en mijn gevoel volgen. En het is zo fijn dat het niets hoeft te worden! De groep voelde ook heel prettig aan. Er was herkenning, gezelligheid en we hebben veel lol gehad ook al kenden we elkaar niet. De reading was fascinerend: wat je allemaal wel niet kunt zien in zo’n schilderij. Jouw persoonlijke verhaal wordt afgebeeld. Ik zou de workshop zeker aanraden! Via de workshop heb ik Wibrich leren kennen als een warm en vrolijk mens. Ze geeft je vertrouwen en stelt je snel op je gemak.

Paula

“Voordat ik aan het VIP-traject begon zat ik in het staartje van een burn-out, ik wist niet goed wat ik wilde en ik was doelloos aan het solliciteren om toch maar iets te doen te hebben. Nu weet ik weer waar ik naar toe wil. En ik ben vastbesloten om mijn droom waar te maken! Dank je wel voor de mooie tijd, de mooie inzichten en voor je warmte.”

Anke

“Samenwerken met Wibrich is fantastisch. Ze geeft je precies de juiste inzichten die je nodig hebt waardoor ik zo anders naar mezelf ben gaan kijken en mijn omgeving. Maar vooral mezelf. Ik weet weer wat mijn dromen zijn en ook dat ik daar kan komen. Niets is onmogelijk!”