De heling van creativiteit

Daar kwamen ze binnen, 4 prachtige vrouwen. Een moeder met haar drie net volwassen dochters. Even leek het alsof er vijf mensen binnen kwamen. Maar ze hadden zich toch echt met z’n vieren opgegeven.
 
Ik liet het maar voor wat het was en begon met de workshop. Even landen met een kopje thee, een kort voorstelrondje en daarna de meditatie in. Tijdens het schilderen zag ik iedereen heerlijk vrij bewegen en prachtige dingen maken. Toen was het tijd voor de readings.
 
Gidsen
De jongste dochter was aan de beurt had 4 gekleurde vlakken geschilderd met in het midden twee engeltjes. Ik voelde meteen dat deze jonge vrouw overzicht had over het gezin en dat ze er ook graag voor wilde zorgen dat iedereen bij elkaar bleef. De vier vlakken stonden in dit geval voor de moeder met haar drie kinderen. De engeltjes waren gidsen. Waarvan één stond voor hun vader, die een aantal jaar geleden overleden was en de andere hoorde ook bij het gezin. Het leek om nog een kind te gaan. De moeder zat naast mij en zei met tranen in haar ogen: “Ik moet jullie iets vertellen”.
 
Verloren kind
Het bleek dat ze, voordat haar dochters er waren, ook zwanger was geweest, maar dit kindje al vroeg had verloren. Echter had het kindje nooit een plek gekregen in het systeem. Er werd toendertijd niet veel over gesproken en toen haar andere kinderen er waren, voelde ze ook geen ruimte om het te delen. Nu echter kon ze er niet meer omheen en mocht het in alle liefde naar buiten worden gebracht, waarbij haar jongste dochter (onbewust) een prachtige aanzet tot had gegeven. 
 
Familiesysteem
Het is erg belangrijk dat er balans is in het familiesysteem en dat iedereen op zijn of haar rechtmatige plek staat. De vader was weggevallen, waardoor disbalans ontstaat. En als er andere kinderen (hoe klein ook) zijn geweest, dan verdienen die ook een plek zodat de rest weet wat zijn of haar eigen plek is. En om als mens goed te kunnen functioneren is het erg belangrijk dat je in je gezin van herkomst op de goede plek staat.
 
Alles viel samen
Het was magisch om te zien wat er gebeurde. Het leek alsof alles samenviel. Ik voelde hoe de vader zijn armen om zijn gezin heen hield en hen liet weten dat hij er altijd voor zijn vrouw en dochters zou zijn én dat er dus nog een kind bij hoorde die graag erkend wilde worden. Ik voelde naast een diepe ontroering ook de diepe rust van erkenning en gezien worden.
 
Soulpainting
Wil je ook weten wat jouw alles wetende ziel je te vertellen heeft? Geef je dan op voor een workshop Soulpainting en laat de magie haar werk doen!
 
Door grote drukte kan het zijn dat er geen plek meer is op de beschikbare data. Stuur mij dan even een mail, dan kan ik wellicht samen met jou een nieuwe datum prikken.  
 
Of misschien wil je nog een stap verder de diepte in, ook daarbij kan ik je helpen. Geef je dan via deze link op.  
Liefs,
Ayala Wibrich
Droomdoener