Creativiteit en succes

“Echte creativiteit is een geschenk dat je jezelf geeft, vanuit het volste vertrouwen dat er een publiek is dat precies hetzelfde voelt als jij.”

Oprechte gevoelens lenen zich er uitstekend voor om geuit te worden via kunst of creativiteit. Zowel kwetsbare, donkere gevoelens als positieve, lichte gevoelens. Door ze te uiten, geef je jezelf de kans om te helen, of nog heler te worden. Daarmee heel je ook degene die geraakt worden door wat jij hebt gecreëerd, of dat nu via een kunstwerk, een boek of een zakelijke dienst is – vooral diensten die erop zijn gericht anderen gelukkiger te maken, hebben dat effect.

Eenheid en heelheid

Wil je succes hebben met datgene wat je creëert, vraag je dan nooit af wat het goed zal doen op de ‘markt’. Vraag je af wat jij zelf graag zou kopen, lezen, maken, zien of horen. En maak dat. Volgens Doreen Virtue is dat de creativiteit vanuit het ware begrip van eenheid: dat je anderen helpt door jezelf te helpen. En ik kan het niet meer met haar eens zijn! Ik geniet enorm van het maken van mijn muziek en schilderijen. En ook wanneer ik andere mensen in mijn workshops de meest prachtige dingen zie maken. Het laat de heelheid in ons allemaal zien. 😊

Creativiteit

Uiteindelijk gaat het er voor mij niet om of iemand succesvol is, maar om de creativiteit zelf. Het laten stromen van jouw zelf, jouw creatiekracht. En alles wat daaruit voortkomt is prachtig!

Ayalas Art

Ik heb inmiddels mijn schilderijen een nieuwe galerie gegeven. Helaas alleen nu nog online. Binnenkort hopelijk ook meer offline te bewonderen. Mocht je een kijkje willen nemen, check dan deze site: ayalasart.com